• De beste en goedkoopste van Nederland!
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen.
  • Storingen snel verholpen.

Wie zijn wij?

Ons mooie bedrijf is een aantal jaar terug in Groningen begonnen. Een prachtige studentenstad, maar er zijn er meer in Nederland, zoals Rotterdam! Ook daar gaat het leven soms over wasmachine huren Rotterdam. Sinds 2016 zijn wij, mijn collega Dirk Jan en ik, begonnen ons concept uit te breiden naar de rest van het land, met succes! Er waren zo veel positieve reacties dat we onze service niet aan de rest van het land konden onthouden. En gelukkig blijven de goede reacties binnen komen. Dus, ben jij wasmachine, koelkast, vaatwasser of gasfornuis zoekende? Wij helpen je graag!

Omdat elk bedrijf een tikkeltje persoonlijker wordt als jij weet wie zich bezighoudt met dat apparaat dat jouw kleding wast, stellen wij ons graag even voor:

Ronald, eigenaar
Tijdens mijn studie bedrijfseconomie aan de Hanzehogeschool leerde ik de service kennen en ben met plezier blijven plakken. Sinds 1 januari 2015 ben ik mede eigenaar geworden van wasmachinehuren.nl en houd me bezig met de administratie en de planning van het bedrijf. Als je vragen hebt over wasmachine huren Rotterdam, ik help je graag verder. Ik heb een afgeronde bachelor opleiding bedrijfseconomie welke ik heb gehaald aan de Hanzehogeschool. Tijdens mijn studietijd ben ik aanraking gekomen met Wasmachinehuren.nl, doordat ik zelf gebruik heb gemaakt van onze service. Doordat ik veel positieve reacties heb ontvangen over onze service en producten hebben wij begin 2016 besloten niet alleen in Groningen apparaten te verhuren, maar zijn wij ons concept landelijk gaat uitrollen. Waar je dus ook woont in Nederland als student, bel ons op en wij regelen de geschikte wasautomaat, droger, koelkast, vaatwasser of gasfornuis voor jouw situatie.


Sander, monteur
Sinds juli 2017 ben ik de monteur voor de service van Wasmachinehuren.nl. Ik heb een lange tijd bij onder andere Topshelf in Groningen gewerkt in de beveiliging, maar mijn interesse voor techniek liet me niet los.

Ik ben eerst zelf begonnen met het repareren van wasmachines en uiteindelijk terecht gekomen bij Wasmachinehuren.nl. Onze service biedt uiteraard niet alleen wasmachines, maar ook mijn dienst in het geval er iets kapot gaat of je problemen hebt met het apparaat.

Dus heb je mijn hulp nodig? Ik ben je graag van dienst.