• De beste en goedkoopste van Nederland!
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen.
  • Storingen snel verholpen.

Voor studenten met vuile was: wasmachine huren Rotterdam

Ben jij net op kamers gegaan in Rotterdam? Dat betekent dat je voortaan je eigen wasjes moet draaien. Veel studenten lopen tegen het probleem aan dat de vuile was zich opstapelt. Bijvoorbeeld omdat de enige wasmachine in het studentenhuis waar je woont steeds door je medebewoners in gebruik is of omdat je door alle drukte geen tijd hebt om naar een wasserette te gaan. Ook heb je niet ieder weekend zin om naar je ouders te gaan om daar de was te (laten) doen en bovendien wil je niet dat je ouders denken dat je jezelf niet redt. Wat nu? Als student heb je niet veel geld voor een dure wasmachine. Wasmachinehurenrotterdam.nl heeft de oplossing voor jou: een wasautomaat huren in Rotterdam. 

Voordelen wasautomaat huren Rotterdam

Een wasmachine huren in Rotterdam bij Wasmachinehurenrotterdam.nl heeft verschillende voordelen. Allereerst zijn wij gegarandeerd de beste en goedkoopste witgoedverhuurder van Nederland! Wij leveren en installeren je wasmachine snel. Bij een verhuizing of na je afstuderen kan je je huurcontract gratis overdragen aan je kamergenoot of we verhuizen je wasautomaat tegen een kleine vergoeding naar je nieuwe kamer. Als er onverhoopt een storing is, dan verhelpen wij die binnen 3 werkdagen, meestal nog dezelfde dag.

Aanbod wasmachine huren Rotterdam 

Bij ons hebben studenten de keuze uit verschillende modellen wasmachines. Je kan kiezen uit een wasautomaat met een inhoud van 5 tot 12 kg en 1200 tot 1600 toeren. Een wasmachine met een inhoud van 5kg, een toerental van 1200 en een A++ energielabel huur je al vanaf 9 euro per maand. 

Wil je een wasautomaat huren Rotterdam? Neem dan snel contact met ons op.