• De beste en goedkoopste van Nederland!
  • Snelle levering en plaatsing.
  • Flexibele oplossingen bij verhuizingen.
  • Uitgebreide controle voor plaatsing.
  • Gratis huurcontract overdragen.
  • Storingen snel verholpen.

Droger huren in Rotterdam is niet moeilijk

Daar sta je weer met natte was in je handen en geen plek om het op te hangen. Het wordt tijd om een wasdroger te huren bij wasdroger huren Rotterdam! 

 

Maar waar droogt die kleding dan?

Je hebt een prachtig kamertje weten te bemachtigen en in het studentenhuis bevindt zich ook nog eens een wasmachine! Met een berg natte was en een trots gezicht loop je richting je kamer: de eerste was in het nieuwe huis was een succes! Maar als je je kamer binnen stapt besef je dat je alleen 2 stoelen hebt waaraan de natte was gedroogd kan worden, en het regent ook nog eens buiten… Het wordt tijd voor een droger. En ja, wij weten ook dat de aanschaf van een nieuwe niet te doen is als jij net rond kan komen in je kleine kamer. Daarom bieden wij wasdroger huren Rotterdam aan. 

Witgoed huren Rotterdam: Super easy

Jij hoeft geen grote aanschaf te doen en kunt toch je was drogen. En als je ook wasmachine-, ander witgoed-, of koelkastbehoevend bent helpen we je uit de brand. Zodra je ons belt met een aanvraag wordt het in werking gezet en staan wij binnen no time voor de deur met apparaat. Het apparaat plaatsen we waar jij het graag hebben wil (en waar mogelijk natuurlijk) mogelijk met afvoer en condensdroger. Droger huren Rotterdam? Bel ons!

Super service bij Wasautomatenverhuur Rotterdam

In plaats van 975 euro voor een nieuwe droger, huur je er bij ons een voor 9,75 per maand. En het is allemaal net iets makkelijker dan een nieuwe aanschaffen. Als het apparaat kapot is repareren wij het, helemaal gratis. Omdat we het contract gratis aanpassen als een volgende student het graag over wil nemen als jij verhuist, hoef je niet bang te zijn vast te zitten aan onnodige kosten. Dat wordt dus droger huren Rotterdam!